DK
UK
DE

Til eleven - grundskolen

Her er der mulighed for at gå i dybden med Blichers tekster og gennem dem få en forståelse for livet på landet i 1800-tallet - en forståelse for menneskers livsvilkår på dette tidspunkt i historien

Du kan følge os på hjemmesiden og på facebook. På facebook er der mulighed for at stille direkte spørgsmål til os, eller du kan stille spørgsmål til andre gennem facebookprofilen. Måske er du i tvivl om noget vedrørende en analyse, eller hvor var det Blicher var præst? Eller hvad bestod en præsts arbejde egentlig af, i 1800-tallet?

NYHEDER: Vi opdaterer løbende med artikler, ideer eller udgivelser af nye bøger om f.eks Blicher eller hans samtid

OM BLICHER: Handler om hans biografi - hans opvækst, ægteskab og hans forfatterskab.

FORUD FOR SIN TID: Handler om, hvor han hører til i litteraturhistorien.

TEMAER: Her finder du forskellige indgangsvinkler til arbejdet med Blicher. Kan give inspiration til opgaver og analyser.

OPLEV BLICHER: Denne side er under opbygning. Der kommer forskellige interaktive features. Vi håber på mange flere, der har lyst til at byde ind med ideer eller konkrete opgaver.

TIDSLINJE: Her får du gennem tidslinjen et biografisk overblik over Blichers liv, og de største historiske begivenheder på Blichers tid. Vi fører tidslinjen op til vores tid. Blicher er en forfatter, der har skrevet sig selv helt ind i vores århundrede.

LINKS: Her finder du links til artikler, billeder, lyd og museer.


 

 

 

Blicheregnens Museum - Blichersvej 30, Thorning - 8620 Kjellerup - Tlf: 87 20 50 30 - info@blicheregnensmuseum.dk