DK
UK
DE

Til eleven  - ungdomsuddannelserne

Her er der mulighed for at komme i dybden med Blichers tekster og gennem dem få en forståelse for livet på landet i 1800-tallet - en forståelse for menneskers livsvilkår på dette tidspunkt i hsitorien.

Du kan følge os her på hjemmesiden og på facebook. På Facebook er der mulighed for at stille direkte spørgsmål til os eller du kan stille spørgsmål til andre gennem facebookprofilen. Måske er du i tvivl om noget vedrørende en analyse, eller hvor var det Blicher var præst? Eller hvad bestod en præsts arbejde egentlig i, der i 1800-tallet? Du er også altid velkomne til at kontakte os direkte på 87205030 eller på info@blicheregensmuseum.dk

NYHEDER: Vi opdaterer løbende med artikler, ideer eller udgivelser af nye bøger, fx Blicher eller hans samtid

OM BLICHER: Handler om hans biografi - hans opvækst, ægteskab, mennesker han mødte og mange andre begivenheder, der fik betydning for hans liv og som derved kunne være inspiration til hans tekster.

FORUD FOR SIN TID: Handler om hvor han hører til set i et litteraturhistorisk perspektiv. Vi kan have lidt svært ved at få Blicher til at passe ned i den gængse romantik kasse - han er forud for sin tid.

TEMAER: Her finder du forskellige indgangsvinkler til arbejdet med Blicher. Kan give inspiration til opgaver og analyser.

OPLEV BLICHER: Denne side er under opbygning. Der kommer forskellige interaktive features. Vi håber på mange flere, der har lyst til at byde ind med ideer eller konkrete opgaver.

TIDSLINJE: Her får du et biografisk overblik over Blichers liv og de store historiske begivenheder på Blichers tid. Vi fører tidslinjen helt op til vores tid. Blicher er en forfatter, der har skrevet sig selv helt ind i vores århundrede.

LINKS: Her finder du links til artikler, billeder, lyd og museer.


 

Blicheregnens Museum - Blichersvej 30, Thorning - 8620 Kjellerup - Tlf: 87 20 50 30 - info@blicheregnensmuseum.dk